Gereedschap

Gereedschap

Openen, draaien, knippen

U heeft de juiste onderdelen gekocht, dan heeft u uiteraard ook het juiste gereedschap nodig. Hier vind u alles wat u nodig heeft m.b.t. de reperatie of het aanpassen van uw iPhone.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst / Rooster
Kruiskop Schroevendraaier
Voor het openen van uw iPhone 4 of iPhone 4S heeft u een geschikte schroevendraaier nodig. Dit is afhankelijk van welke schroeven er in uw iPhone zijn gebruikt. Dit kunt u controleren door aan de onderkant van uw iPhone te kijken. Deze schroevendraaier is een Kruiskop. ..
€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44
Micro SIM Kaart Converter en Adapter Set
Wilt u gemakkelijk uw gewone SIM kaart knippen naar een Mirco SIM kaart? Plak dan de sticker op uw SIM kaart en knip het in de juiste formaat! Met de bijgeleverde adapter kunt u de Micro SIM kaart altijd weer naar een gewone SIM kaart converteren. ..
€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09
Mini Gereedschapssetje
  Met deze reparatie tools, zult u in staat om gemakkelijk te demonteren uw iPhone 4 of 4S te repareren. Het omvat 5 stuks: Philips schroevendraaier; torx en kruis sch Pentalobe / Pentagram schroevendraaier; De plastic wrikken voor het openen van de backcover/achterkant.  ..
€ 6,25 Excl. BTW: € 5,17
SIM Kaart Eject Tool iPhone
Tool om de SIM kaart houder / tray te openen zonder de behuizing van uw iPhone te beschadigen. Geschikt voor alle types iPhones & iPads. ..
€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44
Torx Schroevendraaier
Voor het openen van uw iPhone 4 of iPhone 4S heeft u een geschikte schroevendraaier nodig. Dit is afhankelijk van welke schroeven er in uw iPhone zijn gebruikt. Dit kunt u controleren door aan de onderkant van uw iPhone te kijken. Deze schroevendraaier is een Torx (stervormig). ..
€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44