Accessoires

Accessoires

Van kabels tot speakers tot autoladers en earpods

Opzoek naar die handige of leuke accessoire? Hier vind u de beste maar ook de meest praktische accessoires voor uw iPhone. Allen accessoires zijn van hoogstaande kwaliteit voor een duurzaam gebruik.

Verfijnd zoeken

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst / Rooster
Basic Earphones / Oordopjes
Basic klassieke oordopjes voor iPhone. Te gebruiken met iedere 3.5 mm ingang. Basis variant dus exclusief afstandbediening voor het aannemen van telefoongesprekken en bedienen van muziek.   ..
€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44
Externe Batterij Case - 1900mAh Wit
Deze gloednieuwe case zorgt ervoor dat u extra lang van uw iPhone kan genieten! De case heeft een 1900 mAh externe batterij oplader waardoor u de levensduur van de batterij van uw iPhone 4 of 4S verdubbeld!  Zeer handig als de batterij van uw iPhone snel leeg is en ideaal voor frequente r..
€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49
Mini Capsule Speaker Hamburg voor iPhone iPod MP4 MP3 PC - White
Mini Capsule Speaker Hamburg voor iPhone iPod MP4 MP3 PC - Wit Bekroonde ontwerp Hamburg patroon, kunt u draaien om te openen en uit te breiden Standaard 3,5 mm audio-plug, van toepassing met alle muziek-speler en digitale producten Nieuw concept integratieve draagbare mini speaker Met..
€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09
Oplader Kabel USB
Kwalitatieve USB oplader kabel om uw iPhone 4 en 4S mee op te laden of te synchroniseren. Ook geschikt voor iPad en iPod. Met USB 2.0 voor hoge doorvoersnelheid. Lengte 1 meter.   ..
€ 3,95 Excl. BTW: € 3,27
Oplader Kabel USB - 2 meter
Vindt u de oplader kabel te kort? De Oplader Kabel USB is ook beschikbaar in lengte van 2 meter! Kwalitatieve USB oplader kabel om uw iPhone 4 en 4S mee op te laden of te synchroniseren. Ook geschikt voor iPad en iPod. Met USB 2.0 voor hoge doorvoersnelheid.     ..
€ 4,95 Excl. BTW: € 4,09
Screen Protector
Professionele screen protector voor de iPhone 4 en 4S. Houdt het scherm schoon en mooi, zonder vingerafdrukken. 1 x Screen Protector 1 x Schoonmaakdoek ..
€ 2,75 Excl. BTW: € 2,27
Sport Armband Case voor iPhone 4 of 4S - Zwart
Deze Sportband is de perfecte accessoire voor de actieve iPhone gebruiker, deze band geeft u de mogelijkheid uw iPhone overal actief te kunnen gebruiken. U kunt rennen, fietsen en allerlei andere soorten sporten doen zonder een seconde van uw favoriete muziek te hoeven missen. De armband is van..
€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22
Stylus Touch Pen
Stylus Touch Pen voor Apple producten. Eenvoudig, slank en van een lichtgewicht materiaal. Beschermt de telefoon of tablet tegen krassen en vingerafdrukken Beschikbaar in drie kleuren: Zilver, Zwart en Rood. Te gebruiken met alle iPhones, iPads en iPods ..
€ 9,95 € 2,95 Excl. BTW: € 2,44
Externe batterij case 1900-mAh Zwart
Deze gloednieuwe case zorgt ervoor dat u extra lang van uw iPhone kan genieten! De case heeft een 1900 mAh externe batterij oplader waardoor u de levensduur van de batterij van uw iPhone 4 of 4S verdubbeld! Zeer handig als de batterij van uw iPhone snel leeg is en ideaal voor frequente reizigers! ..
€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49
Orginele Apple USB Adapter
Orginele Apple USB Adapter Laad uw iPhone niet meer op, en is uw batterij niet kapot, dan is uw adapter vaak kapot. Vervang deze en uw iPhone laad gewoon weer op. Orgineel Apple product. Te gebruiken voor: iPhone 4 iPhone 4S ..
€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49
Telefoonsteun voor uw alle iPhone's 4, 4s, 5, 5s, 5c
Telefoonsteun Met dit handige telefoonsteuntje kunt u uw iPhone gemakkelijk neerzetten als u bijvoorbeeld uw favorieten filmje zit te kijken Dit steuntje kan voor elke telefoon gebruikt worden als de telefoon een gladde en rechte achterkant heeft Het gebruik is simpel snel en zeer gemakkelijk, ..
€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44